Ден без такси и комисиони в платформата BG Trader на 15 юни 2023 г.

08.06.2023

Уважаеми клиенти,


За девета поредна година Българската фондова борса, в партньорство с инвестиционен посредник БенчМарк Финанс, организира „Ден за акции". Инициативата ще се проведе между 10:00 ч. и 17:00 ч. на 15 юни 2023 г., като в рамките на търговската сесия всички физически лица ще имат възможност да търгуват акции без такси и комисиони на регулиран пазар на БФБ, включително и пазар BEAM, през платформата на БенчМарк Финанс - BG Trader.

Важно: Стойността на една поръчка не може да надвишава 2 000 лв., а в рамките на деня няма да бъдат таксувани до 15 броя изпълнени поръчки, направени от едно физическо лице. В обхвата на инициативата са включени инструментите, допуснати до търговия на Сегмент акции „Premium”, Сегмент акции „Standard”, Сегмент за дружества със специална инвестиционна цел и Сегмент за борсово търгувани продукти на Основен пазар BSE, на Алтернативен пазар BaSE, както и на Пазара за растеж на МСП beam.

Всички изпълнени поръчки за покупка или продажба на акции, отговарящи на горните условия, ще бъдат освободени от такси и комисиони.


При възникнали въпроси, моля свържете се с нас.

БенчМарк Финанс