MetaTrader 4

MetaTrader 4 се утвърди като стандарт в индустрията. Платформата е налична за всички операционни системи и устройства.

  • Минимални спредове
  • Олекотено работно пространство
  • Лесни за употреба графики
  • No Dealing Desk изпълнение
  • Поддържане на експерти, индикатори и скриптове

Metatrader 4 - Основна версия

Основна версия

Основната инсталационна версия за PC предлага всички функционалности на платформата и множеството възможности за персонализация. Вграденият език за програмиране MQL4 (MetaQuotes Language 4) позволява разработването и интегрирането на индивидуални потребителски индикатори или автоматизирани експертни системи за търговия.


Metatrader 4 - Мобилна версия

Мобилна версия

Мобилното приложение на платформата позволява да се търгува чрез телефони и таблети с операционна система iOS или Android. Мобилната версия осигурява достъп до търговската сметка и до финансовите пазари навсякъде и по всяко време. Мобилната версия може да се използва както с реални, така и с демо сметки.


Metatrader 4 - Уеб версия

Уеб версия

Web е олекотена версия на инсталационната платформа. Тя позволява да се търгува директно през браузъра на компютъра, независимо от операционната система (Windows, Mac или Linux), без да е необходимо да се инсталира допълнителен софтуер.


Ръководства за МетаТрейдър 4

Ръководства

Пълна информация за работата с платформата MetaTrader 4 – основни функции, менюта, работа с графики, инструменти за анализ, поставяне на поръчки, отваряне и затваряне на позиции, ще намерите в нашите видео и PDF ръководства.


Демо сметка е модул от продукта “Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари”, включващ също семинари, курсове, състезания, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С откриването на демо сметка вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.