Безплатна демо сметка

За инсталационна версия кликнете тук.

Безплатна демо сметка Стъпки

Често задавани въпроси

Android: Влезте в приложението. Кликнете на навигационното меню в горния ляв ъгъл и изберете „Manage accounts” (Управление на сметки), след това натиснете бутона „+” горе вдясно. Изберете брокер „BenchMark Finance”. Ще видите полето „Login to an existing account” (Влезте в съществуваща сметка), в което трябва да попълните данните си за вход.

iOS: Влезте в приложението. Отидете в меню „Settings” (Настройки) и изберете „Manage accounts” (Управление на сметки), след това натиснете бутона „+” горе вдясно. Изберете полето „Login to an existing account” (Влезте в съществуваща сметка), след това „BenchMark Server”. Попълнете данните си за вход.

Android и iOS: В начален екран ще видите инструментите за търговия. Ако желаете да добавите и направите видими още инструменти, кликнете бутона „+” в горния десен ъгъл.

Android и iOS: Изберете инструмент. Натиснете върху инструмента и от показалото се меню изберете „Chart” (Графика).

Android и iOS: Изберете инструмент, натиснете върху инструмента и от показалото се меню изберете „New Order” (Нова поръчка) за Android или „Trade” (Търговия) за iOS. За да отворите нова позиция, първо трябва да запишете желания от Вас обем в лотове. Запомнете, че 1.00 лот е равен на 100 000 валутни единици. След това натиснете бутон „Buy", за да купите или бутон „Sell“, за да продадете.

Android и iOS: Отворените позиции в демо сметката за търговия можете да видите в раздел „Trade” (Търговия). За да затворите дадена сделка, трябва да натиснете продължително върху позицията си. Ще се появи прозорец, в който трябва да изберете опцията „Close Position” (Затваряне на позиция), след което трябва да потвърдите като натиснете „Close" (Затвори). 

Демо сметка е модул от продукта “Безплатно обучение за търговия на финансовите пазари”, включващ също семинари, курсове, състезания, консултации, обучителни материали, електронни книги и друга информация с образователна цел. С откриването на демо сметка вие се регистрирате за продукта и ще получавате информация за всички негови модули по имейл и/или телефон въз основа на легитимния интерес за повишаване на знанията и уменията ви, с оглед възможността да станете реален клиент. Използването на продукта не е обвързано със задължение за откриване на реална сметка или закупуване на инвестиционна услуга. Запознайте се с политиката ни за поверителност.